Objekti ne shitje

Emri Kontaktues: Privat | Qyteti: Prizren | Telefoni: 044/817-889 | Data e Publikimit: 17.11.2017

Objekti ne shitje Objekti ne shitje Objekti ne shitje Objekti ne shitje

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Objekti shitet
Ka një sipërfaqe prej 750m2, ka podrumin dhe pesë kate të cilat mund të shfrytëzohen në mënyrë të pavarur njëra prej tjetrës varësisht nga kërkesa. Kati përdhesë dhe kati i parë kanë nga 200m2. Secili kat është i përbërë prej 5 zyreve të madhësive mbi 30m2, kurse dy katet tjera kati i dyte dhe i tretë kanë nga 150m2.

Objekti është shumë i përshtatshëm për kryerjen e shërbimeve të noterisë dhe për punë administrative.Është i paisur me gjithë infrastrutkurën përkatëse si nxemjen qëndrore, shumë funksional për punë dhe ka qenë i shfrytëzueshëm nga Ministria e Drejtësisë – departamenti i ndihmave juridike, shërbimi sprovues etj.
Objekti gjendet në lagjen Ortakoll afër restorant Sharri në Prizren.
Numrat kontaktues 044-817-889 dhe 049-808-520

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 5 + 5 =