Ofrojme perkthime profesionale nga anglishtja dhe turqishtja ne shqip dhe anasjelltas

Emri Kontaktues: Gjakush | Qyteti: Prishtinë | Data e Publikimit: 25.12.2014

Ofrojme perkthime profesionale nga anglishtja dhe turqishtja ne shqip dhe anasjelltas

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

LULI-PRO TRANSLATIONS është një kompani e specializuar për përkthim dhe interpretim të teksteve, dokumenteve, projekteve dhe diskurseve të ndryshme.

Vizioni ynë është që të ofrojmë shërbime kualitative dhe profesionale.
Ofrojmë shërbime të përkthimeve dhe interpretimeve kualitative nga anglishtja dhe turqishtja në shqip dhe anasjelltas përfshirë:

Projektet e fushave specifike
Tekstet teknike dhe shkencore
Dokumentet ligjore & profesionale
Lekturimin
Titrat e filmave

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 9 + 0 =