Për shoqërim

Emri Kontaktues: Urban | Qyteti: Prishtinë | Data e Publikimit: 12.04.2014

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Jam shqiptar i moshës mbi të dyzetat. Zeshkan dhe me peshë normale. Kërkoj një vajzë për shoqërim dyjavor gjatë qëndrimit tim vendeve të Ballkanit (Kosovë, Shqipëri, Maqedoni). Zonja duhet të jetë e moshës 20-30 vjeçare, idealisht të jetë studente o të ketë studiuar diçka. Shoqërimi nuk do të jetë i tërëkohëshëm (ose nëse do po) por me faza dhe marrëveshje. Honorari për shoqërimin caktohet pas hyrjes në kontakt. Të interesuarat mund të më dërgojnë fotografi dhe propozimet rreth honorarit. Diskrecioni është i garantuar.

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 3 + 3 =