Percjellja e autmojetit 24h permes GPS-it

Emri Kontaktues: Alush | Çmimi: 99€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 049 790162 | Data e Publikimit: 02.06.2017

Percjellja e autmojetit 24h permes GPS-it Percjellja e autmojetit 24h permes GPS-it

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Mundëson monitorim 24 orë online,alarm në rast vjedhjeje,ruan historikun e lëvizjes dhe shpejtësinë e lëvizjes,të njofton me SMS nëse kalon kufizimin e shpejtësis etj.
Automjetin mund ta përcjellni përmes programeve(apps) në telefona smart dhe përmes kompjuterit.
Bizneseve ju mundëson ti ulin shpenzimet e karburantit duke zvogluar rrugët e panevojshme.

I përshtatshëm për biznese të ndryshme ,taxi, automjete private , Rent a Car etj.
GPS funksionon duke vendosur sim card (VALA 900,IPKO ose Z Mobile)e cila duhet të ket internet.

Alushi 049 790162
viber 0037744387372

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 9 + 3 =