Përfitoni pension nga Zvicra, Gjermania, Austria !!!!

Emri Kontaktues: ZyraePensioneve.com | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: +41 (0)52 721 33 44 | Data e Publikimit: 20.03.2015

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Nëse më herët keni punuar në diasporë dhe tani keni arritur moshën e pleqërisë (mbi 65 vjet), juve ju takon e drejta e pensionit nga ai shtet ku keni punuar.

ZyraePensioneve.com ju ndihmon që ta realizoni të drejtën tuaj pensionale.

Per me teper informata, vizitoni www.ZyraePensioneve.com

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 1 + 5 =