Perkthime dhe Kurse Gjermanisht, Frengjisht 049580178

Emri Kontaktues: Juvi | Çmimi: 000€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 049580178 | Data e Publikimit: 03.05.2015

Perkthime dhe Kurse Gjermanisht, Frengjisht  049580178 Perkthime dhe Kurse Gjermanisht, Frengjisht  049580178 Perkthime dhe Kurse Gjermanisht, Frengjisht  049580178 Perkthime dhe Kurse Gjermanisht, Frengjisht  049580178

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Ne shkollen JUVI perveq perkthimeve profesionale,gjyqesore i gjeni edhe kurset egjuheve te huaja
gjuhe
GJERMANE
FRENGE
ANGLEZE

vetem ne grupe te vogla , ligjerojne vetem nje staf i shkolluar jashte vendit

Kurse per DOKTOR

BASHKIM FAMILJAR ekstra ushtrime te testeve te GOETHE dhe OESD , ku me ushtrimin e testeve secili kalon provimin me heren e pare .
049 580 178

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 0 + 1 =