Perkthime Holandisht-Shqip-Holandisht

Emri Kontaktues: Prof ,Mjellma | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: +37744111944 | Data e Publikimit: 06.05.2016

Perkthime Holandisht-Shqip-Holandisht

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Perkthejme Holandisht -Shqip dhe anasjelltas ,jemi perkthyes i autorizuar gjygjesor me seli ne Prishtine adresa Kuvendi i Bujanit nr 50 Taslixhe , Tel:+37744111944,Email: [email protected]

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 0 + 4 =