Përkthime juridike

Emri Kontaktues: Gazmend | Çmimi: 10€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: +37744557539 | Data e Publikimit: 12.10.2016

Përkthime juridike

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Bëjmë përkthim të dokumenteve juridike dhe dokumenteve të ndryshme në gjuhët shqip – anglisht – gjermanisht.

Çmimi sipas përmbajtjes së tekstit

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 5 + 5 =