Përkthyes gjyqësor Gjermanisht-shqip

Emri Kontaktues: Amer Krasniqi | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: +377 44 350870 | Data e Publikimit: 22.07.2010

Përkthyes gjyqësor Gjermanisht-shqip

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Bëj përkthimin e të gjitha llojeve të dokumenteve prej gjermanisht-shqip dhe anasjelltas! Shpejt dhe me çmime të arsyeshme!

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 0 + 7 =