Peshore Elektronike te Gjitha Llojeve IS&KAM COMPANY

Emri Kontaktues: Senad | Qyteti: F. Kosovë | Telefoni: 044215740 | Data e Publikimit: 27.08.2014

Peshore Elektronike te Gjitha Llojeve IS&KAM COMPANY Peshore Elektronike te Gjitha Llojeve IS&KAM COMPANY Peshore Elektronike te Gjitha Llojeve IS&KAM COMPANY Peshore Elektronike te Gjitha Llojeve IS&KAM COMPANY

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

INSTALIM, SERVISIM, KALAUDIM, AUTOMATIZIM, MODERNIZIM PER TE GJITHA LLOJET E PESHOREVE

Kompania e Peshoreve “IS&KAM” mirret me shitjen, furnizimin, mirëmbajtjen, servsimin, kalibrimin, instalimin e të gjitha llojeve të Peshoreve Elektronike dhe Mekanike të kapaciteteve të ndryshme nga 0,000001 kg deri 120 ton si:
– Peshore me strukturë metali 40, 60, 80 ton deri në 120 ton;
– Peshore me strukturë metal-betoni 40, 60, 80 ton deri në 120 ton;
– Peshore hekurudhore për vagona;
– Peshore industriale të llojeve të ndryshme;
– Peshore për vinca (krana)
– Peshore të standardeve të ndryshme sipas kërkesës;
– Peshore me platformë të rrafshët;
– Peshore për peshimin e kafshëve;
– Peshore për peshimin e Mishit (Monoray)
– Peshore për markete 3-6kg; 15-30kg;
– Peshore me barkod;
– Peshore laboratorike etj…

Kontakti: +377 (0) 44 215 740; +377 (0) 44 145 076;
+386 (0) 49 115 200; +355 (0) 698149331

Për më shumë vizito uebsajtin www.is-kam.com

Zyret kryesore,
Adresa: Komoran, Drenas Kosovë

Zyret e shitjes,
Addresa: Kompleksi banesor Apollonia,
Magjistralja Fushë Kosovë – Prishtinë,
Fushë Kosovë, Kosovë

Zyret e shitjes,
Adresa: Bulevadi Zhan D’Ark,
Tiranë – Shqipëri.

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 9 + 0 =