– PHOENIX CONNECTIONS –

Publikuar: Shtator 9, 2016 7:33 pm | Nga: PHOENIX CONNECTIONS | Tel.: +377 45 369 66

– PHOENIX CONNECTIONS – – PHOENIX CONNECTIONS – – PHOENIX CONNECTIONS –

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

– PHOENIX CONNECTIONS –

-Wir bieten Dienstleistungen für verschiedene Call-Center und Contact
Center, und wir sind sicher, das sie das höchste Maß an Qualität,
Betriebszeit, Zuverlässigkeit und Kundenservice erwarten. Wir sind
stolz darauf, das wir in der Lage sind, konsistente Ergebnisse in
diesem anspruchsvollen Umfeld zu liefern.

-Wir bieten Dienstleistungen im Bereich IT, Wartung und
Instandhaltung. Erstellen und Konfigurieren verschiedene CRM, Server
für Call Center gewidmet, verschiedene Programme, Web-Design und
weitere Dienstleistungen, diverse In & Outbound Systeme .
-Wir bieten ihnen Dienst-Leistungs Service wie folgt:
IT & Support
Voice Over IP VOIP
Qualitäts Sicherheit
PURE CLI ROUTE
Analyse & Verantwortung
Multilinguistische Unterstützung etc…
Leads Contacte (Deutschland,Schweiz & Oesterreich)
CRM Systeme
**** PHOENIX CONNECTIONS AND VOIP TRADING *****
-Ne ju ofrojmë shërbim të ndryshme të dedikuara për Call-Center dhe
Qendra Kontaktuese, dhe jemi të sigurt, që ju prisni shkallën më të
lartë të Kualitetit, kohës së përkushtuar të punës,gatishmërise dhe
shërbimit të Klienteve. Ne jemi krenar, që jemi në gjendje të ofrojmë
rezultate stabile dhe efektive në këtë fushë të veprimit.
-Ne ofrojmë shërbime në fushën e IT, mbështetje dhe mirëmbajtje.
Krijojmë dhe dizajnojme CRM të ndryshem, Servera të dedikuar për Call
Center, programe të ndryshme, Web-Design dhe shërbime të tjera, si dhe
sisteme In & Outbound për telefonim.
-Ne ju ofrojmë këto shërbime si vijon:
IT & Support
Voice Over IP VOIP
Garancion kualiteti
LINJA PURE CLI
Analizë dhe përgjegjësi
Përkrahje Multi-Gjuhësore
Numra kontakti (Gjermani, Zvicërr & Austri)
CRM Sisteme
Mit freundliche Grüssen
Xhevdet Dushica
CEO Phoenix Connections
Web: www.phoenixconnections.net
Skype: phoenixconnections
Mail: [email protected]
Tel: +377 45 369 666

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

Raporto keqpërdorim

-Kontakto Pronarin-


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_real_escape_string() in /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-content/themes/shpallje/functions.php:39 Stack trace: #0 /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-content/themes/shpallje/single.php(26): cP('contact') #1 /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-includes/template-loader.php(77): include('/homepages/31/d...') #2 /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-blog-header.php(19): require_once('/homepages/31/d...') #3 /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/index.php(17): require('/homepages/31/d...') #4 {main} thrown in /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-content/themes/shpallje/functions.php on line 39