Promotere/Agjente

Emri Kontaktues: viva liquids | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: +37744/168-219 | Data e Publikimit: 17.09.2017

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Kompania per prodhimin e detergjenteve te lengshem VIVA LIQUIDS shpall konkurs:
Pozita – Promotore/Agjente
Cka Kerkohet:
– Te prezentoj produktet gjate aktiviteteve te promocionit.
– Te informoj konsumatoret per produktet, cilesine dhe cmimin.
– Te raportoj kerkesat e bizniseve/konsumatoreve te drejtori i kompanise.

Kushtet:
– Te kete shkollen e mesme te perfunduar.
– Te kete aftesi shkelqyera komunikuese.
– Te kete pervoj nje vjeqare ne promocion.

KONKURSI MBETET I HAPUR DERI ME DATEN 01 TETOR 2017

Te interesuarit te dergojne CV- te e tyre ne [email protected] ose nr mob/tel: +37744168219

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 3 + 4 =