PUNESIM NE BAZAT AMERIKANE NE IRAK DHE AFGHANISTAN

Emri Kontaktues: Acjencioni PUNESIMI | Çmimi: 5000€ | Qyteti: Ferizaj | Telefoni: +383 45 435 040 | Data e Publikimit: 28.12.2018

PUNESIM NE BAZAT AMERIKANE NE IRAK DHE AFGHANISTAN PUNESIM NE BAZAT AMERIKANE NE IRAK DHE AFGHANISTAN PUNESIM NE BAZAT AMERIKANE NE IRAK DHE AFGHANISTAN PUNESIM NE BAZAT AMERIKANE NE IRAK DHE AFGHANISTAN

Mundësi e mirë punësim në kampet ushtarake amerikane në Irak dhe Afghanistan në kuadër të kompanisë KBR dhe FLOUR.
Pozitat: Administratë, Burime njerëzore, Inxhinier, Arhitekt, Mjek, IT, Punëtor I thjeshtë, Mekanik, Elektricist, Zdrukthtarë, Saldues-Metalpunues, Instalues&Mirëmbajtës uji, Instalues&Mirëmbajtës i rrymës, Sigurim, Shofer, Kuzhinë&punëtor kuzhine, Logjistikë, Ngrohje&Klimatizim, Depoist, Zjarrëfikës dhe shumë pozita tjera.
Mbi 5 mijë persona nga kanë shfrytëzuar këtë mundësi dhe janë punësuar në këto kampe.

Të drejtë aplikmi kanë të gjithë shtetasit e Kosovës, Shqipërisë, Maqedonisë, Serbisë etj.

Paga mesatare 5000-8000$ në muaj (fjetja, ushqimi, banim, bilete airoplani te garantuar, pa pagese).

Përveç kësaj, agjencioni jonë ju ofron konsultime dhe të gjitha këshillat e nevojshme hap pas hapi deri në fazen finale të punësimit.

Për çdo informatë
Tel. +38345435040
[email protected]
Rr.”Deshmoret e Kombit”
Afer Komunes, tek SuperViva
Feriza

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 1 + 0 =