Punetor per Punimin dhe montimin e reklamave

Emri Kontaktues: XHAD studio | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: +37744199279 | Data e Publikimit: 20.04.2017

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Kerkojme 2 punetor per punimin dhe montimin e reklamave.
– duhet te kete njohuri per programet grafike, pune me printer, cutter, lidhje te ndricimit LED etj.

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 4 + 3 =