Shpalljet për Tjetër në Albanik
SHITET ANIJE PESHKIMI CMIM SHUME I ARSYESHM
SHITET ANIJE PESHKIMI CMIM SHUME I ARSYESHM
$40000TjetërAlbanik
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHITET ANIJE PESHKIMI 17,35 METRA DHE GJERESI 5,75 ME MOTOR MAN 360 KUAJ FUQI ME TE GJITHA LETRAT LICENCE...
iRent – Makina me Qera – Rent a Car Albania
iRent – Makina me Qera – Rent a Car Albania
$13TjetërAlbanik
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Makina me Qera ne Tirane Shqiperi nga 13 Euro te iRent. Automjete te Reja me Siguracion te Plote, Km Pa...