Shpalljet për Laptopë në Besianë
AC adapter per Llaptop HP/Compaq orgjinal
AC adapter per Llaptop HP/Compaq orgjinal
$30LaptopëBesianë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Adaptera te rrymes per Llaptop HP/Compaq,te importuar nga Zvicrra dhe Anglia Gjendja = i Ri (te pa...
Adapter per Llaptop DELL orgjinal 19.5V 4.62A
Adapter per Llaptop DELL orgjinal 19.5V 4.62A
$40LaptopëBesianë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Adapter per llaptop DELL orgjilal,te importuar nga Zvicrra dhe Anglia. Gjendja – I RI ( te pa...
Llaptop EMACHINES E725 dual core 2×2.2GHz
Llaptop EMACHINES E725 dual core 2×2.2GHz
$215LaptopëBesianë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Llaptop eMACHINES E725 Gjendja: i perdorur ( por ne gjendje te shkelqyer) Marka :EMACHINES Modeli :E725...