Shpalljet për Shes/Blej në Besianë
garnitura
garnitura
MobileriBesianë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes garnitura te mira te ruajtra dhe ne gjendje shum te mir
PER FRİZER OSE FRİZERE
PER FRİZER OSE FRİZERE
$8500Shes/BlejBesianë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes iventarin e kompletuar per salon ondulimi.
SHES PASSTOR GJERMAN KLYSHQI
SHES PASSTOR GJERMAN KLYSHQI
KafshëBesianë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHES passter gjerman klyshqii te passtert i kan ka 1jaw e 5 dit jon shum temir te shendosh per me shum...