Shpalljet për Shes/Blej në Burim
blej lokal ne fush kosove
blej lokal ne fush kosove
MobileriBurim
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.blej lokal ne fush kosov ose ne prishtine me ndrrim te mobileve, dyer ,dritareve te plastikes,kuzhina...
Dyer te garazhave automatike
Dyer te garazhave automatike
TjetërBurim
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Dyert e Garazhave me teledirigjues 1. Paneli i derës ngjyrë e bardhë, e kaftë apo ngjyrë druri. 2....
shes lula te punuara me rruza mer mes tavoline
shes lula te punuara me rruza mer mes tavoline
$25Shes/BlejBurim
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes lula te punuara me rruza per dekor ne shtepit tuaja ,lulat jan te llojeve te ndryshme si dhe te...