Shpalljet për Kurse & Mësime në Dardanë
Shes CD per mesimin e Gjuhes Gjermane dhe Angleze
Shes CD per mesimin e Gjuhes Gjermane dhe Angleze
$50Kurse & MësimeDardanë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Roseta Stone 1,2,3,4,5 Nivele. Shes Programin per mesimin e gjuhes Gjermane dhe Angleze me 5 nivele....