Shpalljet për Tjetër në Dardanë
Oferta e kredisë midis individit
Oferta e kredisë midis individit
$1000TjetërDardanë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Unë jam një operator ekonomik i kombësisë BELGJIKE. Unë jam aksionar në institucionet...
Oferta e kredisë midis individit të rëndë.
Oferta e kredisë midis individit të rëndë.
$1000TjetërDardanë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Z. & Znj Individi privat Zvicër, Kanada, Belgjikë ose frëngjisht dhe vende të tjera...