Shpalljet për Persona në Deçan
Një mik është e ëmbël kur ajo është e re. Dhe kjo është e ëmbël kur ajo është e vërtetë. Por ju e dini se çfarë?
Një mik është e ëmbël kur ajo është e re. Dhe kjo është e ëmbël kur ajo është e vërtetë. Por ju e dini se çfarë?
$000Kërkoj FemërDeçan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Një mik është e ëmbël kur ajo është e re. Dhe kjo është e ëmbël kur ajo është e vërtetë. Por...