Shpalljet për Industri & Makineri në Deçan
Gjenerator 28 KW
Industri & MakineriDeçan
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjenerator me furnizim 28KW. Viti i prodhimit 1999. Ore pune 2700h. Mundesia e aktivizimit automatik dhe...