Shpalljet për Banesa me Qera në Drenas

Lëshojm me qira shtëpinë në qendër të Drenasit, e përshtatshme për familje.

€200Banesa me QeraDrenas

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shtëpia është pjesë e banesave njëkatëshe në qendër të Drenasit, dhe ka 3 dhoma, paradhomë,...