Shpalljet për Lokale me Qera në Drenas
jap me qera lokalin ne drenas
$250Lokale me QeraDrenas
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jap me qera lokalin ne drenas lokali gjendet ne qendren tregtare ne katin e dyte ka 50meter katror
shes ose leshoj lokalin me qira, 23m2, kati i dyt.ne drenas
shes ose leshoj lokalin me qira, 23m2, kati i dyt.ne drenas
$120Lokale me QeraDrenas
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.lokali eshte i gatshum per cdo veprimtari legale dhe hallall.