Shpalljet për Vende Pune në Drenas
oferta e kredisë midis individëve të rëndë
oferta e kredisë midis individëve të rëndë
$100Administratë & FinancaDrenas
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mirëmëngjes, Ne jemi një institucion financiar financiar në Francë. Kompania jonë ofron kredi për...
Oferta e shpejtë dhe e besueshme e kredisë për të gjithë
Oferta e shpejtë dhe e besueshme e kredisë për të gjithë
$1000Administratë & FinancaDrenas
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje A po kërkoni një hua urgjentisht? ose: – Për të ringjallur aktivitetet tuaja...
KERKOJ PUNTORE PER PASTRIMIN E BANESES
Vende PuneDrenas
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.OFROJ PUNE PER PASTRIMIN E BANESES MOSHA 20 – 45 VJEQARE QMIMI SIPAS MARRVESHJES NGA DATA 1 – 5...
inxhinier i dip.i gjeologjisë
Inxhinieri & NdërtimtariDrenas
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam inxhinier i diplomuar i gjeologjisë me pervojë pune ne minjera mbi 10 vjet . Jam i interesuar te...