Shpalljet për Celularë në F. Kosovë
Apple iPhone XS Max, XS €530 EUR WhatsApp +447841621748 Samsung S10+ S10 dhe të tjerët
Apple iPhone XS Max, XS €530 EUR WhatsApp +447841621748 Samsung S10+ S10 dhe të tjerët
$530CelularëF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Apple iPhone XS Max, XS €530 EUR WhatsApp +447841621748 Samsung S10+ S10 dhe të tjerët Ne jemi shumicë...
Samsung Note 9,S9+,S9,WhatsApp +447841621748 Apple iPhone XS,Huawei,SONY
Samsung Note 9,S9+,S9,WhatsApp +447841621748 Apple iPhone XS,Huawei,SONY
$305CelularëF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Samsung Galaxy Note 9, S9+, S9 305 EUR WhatsApp +447841621748 Apple iPhone XS, XS Max, X, Huawei Ne jemi...
Sony XPERIA Z2 20.7MP 4G with smartwatch
Sony XPERIA Z2 20.7MP 4G with smartwatch
$380CelularëF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Sales Package Contents Sony Xperia Z2 D6503 Battery Charger Stereo Headset USB Cable User Manuel Free Gifts...