Shpalljet për Lokale me Qera në F. Kosovë
Ipen 2 Magazina me qira në Fushë Kosovë
Ipen 2 Magazina me qira në Fushë Kosovë
Lokale me QeraF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ipen 2 magazina me qira ka 200 m2 ne Fushe Kosove perball xhamis Qeraja sipas marveshjes Faliminiderit per...
Shes Biznesin – Butikun Art Fashion
Shes Biznesin – Butikun Art Fashion
$000000Lokale me QeraF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes urgjent biznesin – Butikun “Art Fashion” ne Fushe Kosove. Butiku eshte duke punuar por per arsye...
Jap objektin me qera
Lokale me QeraF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Objekti ka tre kate gjithsej 800 metra katrore. Gjendemi ne lagjen Apollonia 2 perballe Al trades. Objekti...
Lokal me qira
$700Lokale me QeraF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.lokali eshte ne magjistralen fushkosov prishtine te rrethilokali i ka 100m2 la pamje dhe hyrej nga rruga...
Leshoj lokalin me qera
$250Lokale me QeraF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshoj lokalin me qera ne Fushe Kosove 70m2,eshte ne lokacion te pershtatshem dhe mjaft te...
Lokal dhe Zyre ne Fushkosove
Lokal dhe Zyre ne Fushkosove
Lokale me QeraF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjendet ne Fushkosove perball euromedit, te shkolla “Mihajl Grameno” i pershtatshem per zyre...
IPEN LOKALE ME QIRA NE FUSHE KOSOVE (PERBALL MUREBESTIT)
IPEN LOKALE ME QIRA NE FUSHE KOSOVE (PERBALL MUREBESTIT)
$300Lokale me QeraF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.IPEN LOKALE ME QIRA NE FUSHE KOSOVE RRUGA NENA TEREZ (PERBALL MUREBEST), NDERTIM I RI VEND SHUM FREKUENTUES...