Shpalljet për Shtëpi në Shitje në F. Kosovë
Shitet shtëpia
Shitet shtëpia
$80000Shtëpi në ShitjeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet shtëpia me 8.5 ari obor. Shtëpia gjindet afër stacionit policor në Fushë Kosovë, I ka tre...
Shtepia ka gjithsej 250 metra katror,dhe 18 ari oborr
Shtepia ka gjithsej 250 metra katror,dhe 18 ari oborr
$00000Shtëpi në ShitjeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes shtepine ne Slatine te Madhe ,Fushe Kosove,shtepi ka 250 metrer katort ka gjithsej 5 dhoma dhe dy...
Shitet ose ipet me qira shtëpia në Fushë Kosovë.
Shitet ose ipet me qira shtëpia në Fushë Kosovë.
$250000Shtëpi në ShitjeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shtëpia gjendet në rrugën Molla e Kuqe, nr. 2. Në katin përdhesë shtëpia ka 2 lokale. Kati i parë...
Shtepi
Shtepi
$250000Shtëpi në ShitjeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes shtepin ne Nakarade 1km large qendres se fushe kosoves.eshte e ndertuar para 3muajve,ka 1sallon 32-m2,...
SHES KOMPLET TOKËN DHE SHTËPIN
Shtëpi në ShitjeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes komplet tokën (shtëpin me 100 m2 dhe me objektet për rreth sajë me 20 ari truall), komplet toka...
SHES KOMPLET TOKËN DHE SHTËPIN
Shtëpi në ShitjeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes komplet tokën (shtëpin me 100 m2 dhe me objektet për rreth sajë me 20 ari truall), komplet toka...