Shpalljet për Troje në F. Kosovë
Shitet Toka në Harilaq komuna e Fushë Kosovë
Shitet Toka në Harilaq komuna e Fushë Kosovë
TrojeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet Toka, Në Komunen e Fushë Kosovë Afër Airoportit të Prishtines në Fshatin Harilaq . Toka ka...
Tokë për shitje në KK Fushë Kosovë
Tokë për shitje në KK Fushë Kosovë
$3200TrojeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Tokë për shitje në KK Fushë Kosovë, të rrugës e Kuzminit, përshtatshëm për ndërtimin
Shes tok 1 hektar e 82 ari
TrojeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes tok me siperfaqe 1hektar e 82 ari ne Fshatin Bujan Komuna Lipjanit bej ndrrim edhe me Banes ne Prishtin
Shitet toka
TrojeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet 46 are toke ne Fushe Kosove , 200 m lare magjistrales Prishtine-Sllatine, afer pompes se benzines...
Shes 3.5 ari truall
$4000TrojeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Trualli gjindet ne Nakarade 1km large qendres se Fushe Kosoves.trualli ka infrastrukture komplet uje,...
Troje prej 11,5,dhe dy nga 4 ari ne Fushe Kosove
Troje prej 11,5,dhe dy nga 4 ari ne Fushe Kosove
$6000TrojeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten trojet ne siperfaqe prej 11,5,dhe dy troje nga 4 ari ne Fushe Kosove,gjithsej 600-700 metra larg nga...
Troje prej 11,5,dhe dy nga 4 ari ne Fushe Kosove
$6000TrojeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten trojet prej 11 , 5 ,dhe dy troje nga 4 ari ne Fushe Kosove rreth 600 metra larg nga MUREBESTI prej...
5ari , 6300 per ari.
$31500TrojeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Eshtë prone shqiptari , ka infrastruktur rrymen kanalizimin.Posedoj dokumentat.
Shes Troje
$6000TrojeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten trojet prej 11 ,5.60 dhe 5 ari ne Fushe Kosove rreth 600 metra larg nga MUREBESTI prej rruges...