Shpalljet për Shërbime Profesionale në F. Kosovë
Oferta e kredisë ndërmjet individit Shumë serioz
Oferta e kredisë ndërmjet individit Shumë serioz
$1000TjetërF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje ju kërkoni një hua për të ringjallur aktivitetet tuaja ose për realizimin e saj e një...
Oferta serioze ofrojnë hua të shpejtë
Oferta serioze ofrojnë hua të shpejtë
$1000TjetërF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Keni nevojë për financim për shtëpinë tuaj, për biznesin tuaj, për blerjen e makinave, për blerjen...
Oferta e kredisë ndërmjet private dhe serioze
Oferta e kredisë ndërmjet private dhe serioze
$1000TjetërF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ju jeni duke kërkuar për financim ose për të ringjallur aktivitetet tuaja, për realizimin e një...
Oferta e kredisë midis individëve të rënduar në 3% në vit
Oferta e kredisë midis individëve të rënduar në 3% në vit
$1000TjetërF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ju keni nevojë për kredi me para midis individëve për t’u marrë me vështirësitë financiare...
Për kërkesat tuaja të huasë ndërmjet private dhe profesionale
Për kërkesat tuaja të huasë ndërmjet private dhe profesionale
$1000TjetërF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne jemi duke bashkëpunuar me Bankën Ndërkombëtare Franceze Hsbc që na shërben në drejtim të rrymës...
A jeni refuzuar nga shumë banka
A jeni refuzuar nga shumë banka
$00TjetërF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshkrimi Përshëndetje Zotëri / Zonjë, Oferta e përballueshme e kredisë. A jeni refuzuar nga shumë...
Ofrojnë hua private hua
Ofrojnë hua private hua
$10Shërbime ProfesionaleF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Paqja, mëshira dhe bekimet e Zotit janë mbi ju, ne ofrojmë hua personale dhe hipoteke, kredi makinash,...
Të gjitha kreditë tuaja personale dhe kredi të tjera
Të gjitha kreditë tuaja personale dhe kredi të tjera
$1000Shërbime ProfesionaleF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.A keni nevojë për fonde për të ngritur biznesin tuaj Emri im është Shamla Biba, unë jam një...
kurse te gjuhes gjermane
$20Kurse & MësimeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ofroj kurse te gjuhes gjermane .kontaktoni ne facebook .visi kastrati.
INXHINJER I DIPLOMUAR I XEHETARISE
$150Shërbime ProfesionaleF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam inxh.i dip. i xehetarise ofroj sherbime per gurrthys (Diplomen )si dhe pergatitjen e raporteve te...
Kerkoje kujdestare per dy femije
$150Përkujdesje për FëmijëtF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoje kujdestare per dy binjake 8 muajsh. Gjendemi ne fushe Kosove mrapa shkolles Mihail Grameno. Paga...
Peshore Elektronike te Gjitha Llojeve IS&KAM COMPANY
Peshore Elektronike te Gjitha Llojeve IS&KAM COMPANY
TjetërF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.INSTALIM, SERVISIM, KALAUDIM, AUTOMATIZIM, MODERNIZIM PER TE GJITHA LLOJET E PESHOREVE Kompania e Peshoreve...
Ndertojm objekte dhe shtëpi banimi në mbarë vendin tonë
Ndertojm objekte dhe shtëpi banimi në mbarë vendin tonë
Shërbime ProfesionaleF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ndertojm objekte dhe shtëpi banimi në mbarë vendin tonë si në Prishtinë,Fushë Kosovë, Obiliq,...
Instalime te ujit,ngrohjes qendrore.
Instalime te ujit,ngrohjes qendrore.
Instalime ElektrikeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojme keto sherbime cilesore: instalimin e ujit dhe ngrohjes qendrore me qmime te volitshme dhe kualitet...
DYER DHE DRITARE NGA PVC-ja DHE ALUMINI
DYER DHE DRITARE NGA PVC-ja DHE ALUMINI
TjetërF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhojme dyer dhe dritare te te gjitha dimensioneve nga plastika dhe alumini. Profili gjerman ROPLASTO....