Shpalljet për Instalime Elektrike në F. Kosovë
Instalime te ujit,ngrohjes qendrore.
Instalime te ujit,ngrohjes qendrore.
Instalime ElektrikeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojme keto sherbime cilesore: instalimin e ujit dhe ngrohjes qendrore me qmime te volitshme dhe kualitet...