Shpalljet për Industri & Makineri në F. Kosovë
KAMINE PER NXEMJE QENDRORE URGJENT!!
KAMINE PER NXEMJE QENDRORE URGJENT!!
$450Industri & MakineriF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kamine per nxemje qendrore, me lende djegse dru apo qymyr. Eshte ne gjendje shume te mire teknike dhe...
makineri tehnopak skopje
makineri tehnopak skopje
Industri & MakineriF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.prodhim të: -maqinave automatike për paketim; -maqinave për dozimin e mjaltit, gjemit,...