Shpalljet për Instrumente Muzikore në F. Kosovë
Tenda Tavolina karrika me Qira
Tenda Tavolina karrika me Qira
Instrumente MuzikoreF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Tenda (shatora) Tavolina karrika me Qira per ahenxhet e Juaja familjare Tendat janë origjinale Gjermane...
T’shituna – Tupana Ludwig Accent Custom
T’shituna – Tupana Ludwig Accent Custom
$650Instrumente MuzikoreF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bass 26″x16″ , Tom tom 13″ x 11″ , Floor Tom 16″ x 16″ dhe 18″ x...
Tupana Ludwig Accent Custom set
Tupana Ludwig Accent Custom set
Instrumente MuzikoreF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Tupanat perbahen prej: Bass 26″x16″ , Tom tom 13″ x 11″ , Floor Tom 16″ x...