Shpalljet për Vende Pune në F. Kosovë
ofertën e kredisë zbatohen urgjentisht?
ofertën e kredisë zbatohen urgjentisht?
$00Administratë & FinancaF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne japim kredi Ndihmë për individët e interesuar që kërkojnë ndihmë financiare, me mirëbesim. A...
Oferta e biznesit dhe e kredisë personale zbatohet tani
Oferta e biznesit dhe e kredisë personale zbatohet tani
$00Administratë & FinancaF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.A po kërkoni liri financiare? jeni në borxh, keni nevojë për një hua për të filluar një biznes të...
oferta e kredisë midis individëve të rëndë
oferta e kredisë midis individëve të rëndë
$100Administratë & FinancaF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mirëmëngjes, Ne jemi një institucion financiar financiar në Francë. Kompania jonë ofron kredi për...
Oferta e shpejtë e kredisë
Oferta e shpejtë e kredisë
$00Administratë & FinancaF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Oferta e shpejtë e kredisë Ne jemi një shtëpi e regjistruar financiare dhe qëllimi dhe synimi ynë...
Oferta e shpejtë e kredisë
Oferta e shpejtë e kredisë
$00Administratë & FinancaF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Oferta e shpejtë e kredisë Ne jemi një shtëpi e regjistruar financiare dhe qëllimi dhe synimi ynë...
Oferta e kredisë midis individit privat në Francë dhe Belgjikë
Oferta e kredisë midis individit privat në Francë dhe Belgjikë
$1000Administratë & FinancaF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Keni nevojë për financim për shtëpinë tuaj, për biznesin tuaj, për blerjen e...
Oferta e shpejtë e kredisë?
$00Administratë & FinancaF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Oferta e shpejtë e kredisë? Ne jemi një shtëpi e regjistruar financiare dhe qëllimi dhe synimi ynë...
Aplikoni për kredi urgjente tani?
Aplikoni për kredi urgjente tani?
$00Administratë & FinancaF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.A po kërkoni liri financiare? jeni në borxh, keni nevojë për një hua për të filluar një biznes të...
Aplikoni për kredi urgjente këtu?
Aplikoni për kredi urgjente këtu?
$00Administratë & FinancaF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.A po kërkoni liri financiare? jeni në borxh, keni nevojë për një hua për të filluar një biznes të...
Aplikoni për kredi urgjente këtu?
Aplikoni për kredi urgjente këtu?
$00Administratë & FinancaF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.A po kërkoni liri financiare? jeni në borxh, keni nevojë për një hua për të filluar një biznes të...
Oferta e biznesit dhe e kredisë personale zbatohet tani
Oferta e biznesit dhe e kredisë personale zbatohet tani
$00Administratë & FinancaF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.590/5000 A po kërkoni liri financiare? jeni në borxh, keni nevojë për një hua për të filluar një...
Oferta e biznesit dhe e kredisë personale zbatohet tani
Oferta e biznesit dhe e kredisë personale zbatohet tani
$00Administratë & FinancaF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.A po kërkoni liri financiare? jeni në borxh, keni nevojë për një hua për të filluar një biznes të...
Recepsionist
$2700Hotelieri & RestoranteF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Radisson Blu Hotel kërkon shërbimin e një recepsionist të përvojës për vendosjen e punës. Kush do...
Ofrojm Pune
Vende PuneF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Feti’s Group ( Depo Farmaceutike Per Produkte Dhe Paisje Medicinale) Ofojme pune per nje Agjente te...
Kërkojm 1 Callagent për Gjermanisht dhe 2 Callagenta për shqip
Marketing & ShitjeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Callcentri Group Edi, pran shkollës Mihal Grameno, i financuar nga Zvicra, kërkon urghent 3 Callagenta, 1...
2 Punetor-Vozites
$250Vende PuneF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Fidani Impex depo e pijeve me shumice dhe palice me seli ne Fushe Kosove shpalle konkurs Dy punetor 1.Te...
VEND I PUNES
Vende PuneF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Servisi AliMercedesi kerkon punetor me pervoj pune si automekanin te interesuarit te lajm ne nr tel 044164141
2 shankista dhe 2 kamariera
Hotelieri & RestoranteF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Te kene pervoje pune Nr. kontakti 044 262 910
Sherbime profesionale
Inxhinieri & NdërtimtariF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj Diplomen per sherbime person pergjegjes per Gurthyes. Inxh.i Dip.i Xehetarise
Kerkojm Persona e njofin gjuhen Gjermane
Kerkojm Persona e njofin gjuhen Gjermane
Marketing & ShitjeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojm perona qe njofin Gjuhen Gjermane , Paga Baz ,Bonus Ditore,Provione Javore, si dhe Bonuse...