Shpalljet për Hotelieri & Restorante në F. Kosovë
Recepsionist
$2700Hotelieri & RestoranteF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Radisson Blu Hotel kërkon shërbimin e një recepsionist të përvojës për vendosjen e punës. Kush do...
2 shankista dhe 2 kamariera
Hotelieri & RestoranteF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Te kene pervoje pune Nr. kontakti 044 262 910