Shpalljet për Marketing & Shitje në F. Kosovë
Kërkojm 1 Callagent për Gjermanisht dhe 2 Callagenta për shqip
Marketing & ShitjeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Callcentri Group Edi, pran shkollës Mihal Grameno, i financuar nga Zvicra, kërkon urghent 3 Callagenta, 1...
Kerkojm Persona e njofin gjuhen Gjermane
Kerkojm Persona e njofin gjuhen Gjermane
Marketing & ShitjeF. Kosovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojm perona qe njofin Gjuhen Gjermane , Paga Baz ,Bonus Ditore,Provione Javore, si dhe Bonuse...