Shpalljet për Shtëpi me Qera në Ferizaj
Kërkoj shtëpi me qera në ferizaj
Shtëpi me QeraFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jemi familje katër anëtarëshe dhe kërkojmë shtëpi me qera në ferizaj me qmim të favorshëm