Shpalljet për Shtëpi në Shitje në Ferizaj
Ofroj kredi e financimi garantuar  100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000Shtëpi në ShitjeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
Tokës dhe shtëpisë në shitje Babushan, Ferizaj.
Tokës dhe shtëpisë në shitje Babushan, Ferizaj.
Shtëpi në ShitjeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Tokës dhe shtëpisë në shitje, parcelat e shumta, totale 2 ha, dhe shulicë me shtëpinë e 33ari,...
Tokës dhe shtëpisë  në shitje (zemljiste i plac) Babushi Serb Ferizaj
Tokës dhe shtëpisë në shitje (zemljiste i plac) Babushi Serb Ferizaj
Shtëpi në ShitjeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Tokës dhe shtëpisë në shitje, parcelat e shumta, totale 2 ha, dhe shulicë me shtëpinë e 33ari,...
Shtëpi për shitje Babushan, Ferizaj.
Shtëpi për shitje Babushan, Ferizaj.
Shtëpi në ShitjeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shtëpia për shitje, me oborrin e shtëpisë 33ari,energjisë elektrike, ujit, ujërave të zeza, në...
Shiten dy shtepi ne qender te Ferizajt
Shiten dy shtepi ne qender te Ferizajt
Shtëpi në ShitjeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten 2 shtepi te gatshme per banim, njera me siperfaqe 200 m2 ndersa tjetra me 80 m2 + bodrum, me 8.60...
Shes urgjentisht shtepine
$90000Shtëpi në ShitjeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet urgjentisht shtepia prapa Spitalit ne Ferizaj. Trualli eshte 4.09ari dhe ka ne afersi Qerdhen e...
SHITET SHTEPIA NE RRUGEN VELLEZERIT GERVALLA NR.102 FERIZAJ
SHITET SHTEPIA NE RRUGEN VELLEZERIT GERVALLA NR.102 FERIZAJ
Shtëpi në ShitjeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHITET SHTEPIA NE RRUGEN VELLEZERIT GERVALLA NR.102, ME NJE QMIM MJAFT TE VOLITSHEM *SHTEPIA KA : *LOKALIN...