Shpalljet për Troje në Ferizaj
Shitet toka
Shitet toka
$25TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kjo tokë ndodhet 4 km larg bregdetit, gjithashtu eshte 2 km afër Apollonis, Muzeut Arkologjik ne Fier...
Shitet toka zone bregdetare 25 Euro m2 Cmimi i diskutueshem ne By-pass e Fier – Levan
Shitet toka zone bregdetare 25 Euro m2 Cmimi i diskutueshem ne By-pass e Fier – Levan
$25TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Sipërfaqja të cilen e kam në shitje po i paraqes me poshte: Tokat ndodhet ne fahatin Shtyllas ne dy anet...
Shitet toka me siperfaqe 3500 m2 ne fshatin Shtyllas Komuna Levan Fier.Ndodhet ne ane te rruges.Me dokumenta te rregullta hipotekore
Shitet toka me siperfaqe 3500 m2 ne fshatin Shtyllas Komuna Levan Fier.Ndodhet ne ane te rruges.Me dokumenta te rregullta hipotekore
$25TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet toka 25 Euro m2 Cmimi i diskutueshem ne By-pass e Fier – Levan në Albania. Kjo tokë ndodhet 4 km...
Shitet toka 25 Euro m2 Cmimi i diskutueshem  ne By-pass e Fier
Shitet toka 25 Euro m2 Cmimi i diskutueshem ne By-pass e Fier
$25TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet toka 25 Euro m2 Cmimi i diskutueshem ne By-pass e Fier – Levan në Albania. Kjo tokë ndodhet...
Shes Truall (oborr) 6 Ari  ne Fer
Shes Truall (oborr) 6 Ari ne Fer
$68000TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Trualli (oborri) ka 6 Ari ne rrugen Vëllezërit Xhakli afer Ures se madhe ne Rrugen e Gjilanit mbrapa Eli...
Shitet trualli 6 ari për ndërtim komercial + apartamente
Shitet trualli 6 ari për ndërtim komercial + apartamente
$260000TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHITET APO IPET NË KOMPENZIM TRUALLI 6 ARI NË RRUGEN E NERODIMES N° 24 NË FERIZAJ. 500 METRA NGA QENDRA...
Shtëpi dhe tokës per shitje, Babushan, Ferizaj
Shtëpi dhe tokës per shitje, Babushan, Ferizaj
TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shtëpi dhe tokës për shitje , fshati Babushan, afër Ferizaj, çmimi i negociueshëm, telefononi për...
Trualli ne Shitje
Trualli ne Shitje
TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes Truallin 12 Ari ne Rrugen Kadri Zeka qe te lidh me Rrugen Vellezerit Gervalla. Per me shume kontaktoni...
Shes Truallin
Shes Truallin
TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes Truallin 3,5 Ari ne Rrugen Vellezerit Gervalla. Per me shume kontaktoni numrin 049 / 121 – 762.
Truall me qira afer Magjistrales Ferizaj-Shkup
Truall me qira afer Magjistrales Ferizaj-Shkup
TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshohet trualli me qira ne rrugen e Muhovcit, perballe pompes se benzinit EURO-MITI dhe LUMA Fashion,...
Shitet  Tokë në fsh Jezerc, Shumë Lirë dhe Mirë !!!
Shitet Tokë në fsh Jezerc, Shumë Lirë dhe Mirë !!!
TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mirëdita të nderuar Kliente Shesim Tokë në Fsh Jezerc, Komuna e Ferizajt me të gjithë Infrastrukturen...
shitet aborri
TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes aborrin ne Ferizaj ne rrugen Fatmir Kerqeli. Aborri i plotson te gjitha kriteriet per vendbanim, ka...
Property in Village Jezerc. On Sale – Cheap !!! Hurry???
Property in Village Jezerc. On Sale – Cheap !!! Hurry???
TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Good Day Dear Clients Property on Sale in Village Jezerc. Municipality of Ferizaj, land is a private...
Tokë në Fsh Jezerc, Shumë Lirë dhe Mirë !!!
Tokë në Fsh Jezerc, Shumë Lirë dhe Mirë !!!
TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mirëdita të nderuar Kliente Shesim Tokë në Fsh Jezerc, Komuna e Ferizajt me të gjithe Infrastrukturen...
Shitet trualli ne afersi te magjistrales Ferizaj-Prishtine
Shitet trualli ne afersi te magjistrales Ferizaj-Prishtine
$45000TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet trualli ne afersi te magjistrales Ferizaj-Prishtinë, konkretisht prapa pompës së benzinës Kosova...
SHES AREN NE FERIZAJ NE RRUGEN E VJETER TE SHKUPIT
TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes aren ne rrugen e vjeter te shkupit ara gjindet ne fsh. varosh ne drejtim te fsh. gurrez[gerlic ] 100...
shes trullin .
$4200TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes trullin ne Ferizaj ne rrugen e varoshit,hyrja edhe nga magjistrala e Shkupit.Madhesija e trullit eshte...
SHES TROJE NE FERIZAJ
TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHES TROJE NE FERIZAK AFER MAGJISTRALES 300M (aFER SPITALIT elita (benafit) RR.MIHAJLO PUPIN (kUFIYOHEM ME...
Shitet Trulli ne Fshatin Pojate, 4 Kilometra prej Ferizajit
Shitet Trulli ne Fshatin Pojate, 4 Kilometra prej Ferizajit
$3000TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet Trulli ne Fshatin Pojate 4 Kilometra prej Ferizajit Trulli ka Rrymen Ujin Kanalizim Trulli ka mbi 40...
SHITET TRUALLI NE FERIZAJ
$45.000TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shitet trualli prej 4.5 ari prpa kombinatit te drurit ferizaj eshte 25 metra nga rruga me 18 metra qe dmth...