Shpalljet për Troje në Ferizaj
SHITEN 5 DERI 10 ARI
$6300TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHITEN 5 eri 10 ARI ne ferizaj afer magjistrales te Petroll Compani (perball spitalit ELITA)
2 .20 ari shiten
$6300TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHITEN 2 ARI E 20 m,NE FERIZAJ afer magjistrales te Petroll Compani (perball spitalit ELITA
Shes troje Per Ndertim dhe Banim
TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes truallin ne Dardani ish tankosiq Te ferizajit me qmim shum Té volitshem , Vendi esht shum i...
Shitet Shtëpia me 9 ari Truall
$60000TrojeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet Shtëpia me 9 ari Truall. Gjendet në rrugën “Rexhep Bislimi” në Ferizaj përtej urës...