Shpalljet për Kërkoj Femër në Ferizaj
Kerkoj nje femer te moshuar ne ferizaj
Kërkoj FemërFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje femer serioze ta njoftoj 40 deri 50 vjeqare punoj dhe jetoj ne zvicer prej 11 janari deri me...
Kerkoj Grua
Kërkoj FemërFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje Vajz/Grua per kaqesi.Mosha 20-45 Vjet.Jam nga Gjermania, 35 Vjet, ne Gusht dote jam ne KS. qdo...
kerkoi nje femer
$00Kërkoj FemërFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam 36 vjeq nga skandinavia..jam ne pushime ne kosov–kerkoi nje femer qe te me ban shoqeri..me kontaktoni...
kerkoi femer
$00Kërkoj FemërFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam 36 vjeq nga skandinavia..jam ne pushime ne kosov–kerkoi nje femer qe te me ban shoqeri..me...
Kerkoj femer nga Maqedonia
$50Kërkoj FemërFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj femer nga Maqedonia per lidhje intime sipas marveshjes! Jam 28 vjecar!
kerkoj nje femer te sinqert dhe te sjellshme per shoqerim
Kërkoj FemërFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj te njofem me nje femer te moshes afro 40 vj ,qe ka nevoje per nje shok te mire te kaloje qaste te...