Shpalljet për Shërbime Profesionale në Ferizaj
oferta e kredisë midis seriozit të veçantë
oferta e kredisë midis seriozit të veçantë
$1000TjetërFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetni që jeni duke kërkuar një hua për të ringjallur aktivitetet tuaja ose për realizimin e...
Oferta e kredisë midis individit privat në Francë dhe Belgjikë
Oferta e kredisë midis individit privat në Francë dhe Belgjikë
$1000TjetërFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Keni nevojë për financim për shtëpinë tuaj, për biznesin tuaj, për blerjen e...
Oferta e kredisë midis individit privat në Francë dhe Belgjikë
Oferta e kredisë midis individit privat në Francë dhe Belgjikë
$1000TjetërFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Keni nevojë për financim për shtëpinë tuaj, për biznesin tuaj, për blerjen e...
Oferta e kredisë midis individit të rëndë.
Oferta e kredisë midis individit të rëndë.
$1000TjetërFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Z. & Znj Individi privat Zvicër, Kanada, Belgjikë ose frëngjisht dhe vende të tjera...
Oferta e kredisë së shpejtë të parave mes individëve SERIOZE
Oferta e kredisë së shpejtë të parave mes individëve SERIOZE
$1000TjetërFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje zonjë / z Kam një kapital që do të përdoret për të dhënë hua të posaçme në afat...
Oferta e kredisë midis individit privat në Francë dhe Belgjikë
Oferta e kredisë midis individit privat në Francë dhe Belgjikë
$1000TjetërFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Keni nevojë për financim për shtëpinë tuaj, për biznesin tuaj, për blerjen e...
oferta e kredisë midis seriozit të veçantë
oferta e kredisë midis seriozit të veçantë
$1000TjetërFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetni që jeni duke kërkuar një hua për të ringjallur aktivitetet tuaja ose për realizimin e...
Oferta kredi hua private € 4000
Oferta kredi hua private € 4000
$19Shërbime ProfesionaleFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Të nderuar lexues, ju duhet të vini re se kjo ofertë është për individë, korporata dhe të rënda....
Ftesë për trajnime falas në fushat e Ndërmarrësisë dhe Orientimit në Karierrë në Ferizaj dhe Gjilan
Ftesë për trajnime falas në fushat e Ndërmarrësisë dhe Orientimit në Karierrë në Ferizaj dhe Gjilan
$0.00TjetërFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ADEC (Action for Development and Empowerment of Communities) në bashkëpunim me GIZ organizon trajnime...
Kerkoj pune si Kujdestare per Femij apo per pune te Shtepise per Zvicer
Përkujdesje për FëmijëtFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam Studente, me pasaport te Kosoves, kam nevoje per punesim jasht shteti .. gjegjesisht ne zvicer.....
Kerkoj person apo agjencion qe ma mundeson imigrimin ne Kanade
Shërbime ProfesionaleFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje person apo agjencion qe ma mundeson migrimin ne Kandade me familje
Specialist in the field of construction of mosque minarets {}
Specialist in the field of construction of mosque minarets {}
Shërbime ProfesionaleFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Specialist in the field of construction of mosque minarets {} Our services; Construction of stone walls...
Beauty Salon “Mimi”Ferizaj Lirime Sezonale
TjetërFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.*SHERBIMET E FLOKEVE DHE GRIMIT Prerja Fenerim Fenerim Natyral Dredhja e Flokeve Ngjyrosje Shatir Minivall...
KANADA KÊRKON PUNÊTOR DHE LEHTÊSON SISTEMIN E MIGRIMIT
KANADA KÊRKON PUNÊTOR DHE LEHTÊSON SISTEMIN E MIGRIMIT
$00000Shërbime ProfesionaleFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kanada kërkon punëtorë, lehtëson mundësitë për migrim Qeveria kandeze paralajmëron se nga janari i...
shtepi
shtepi
$000Shërbime ProfesionaleFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. KOMPANIA VLLëZRIT UGZMAJLI FERIZAJ JU OFRON NDERTIMIN E SHTEPIVE QE NGA THEMELIN DERI NE FINALE PERFSHIR...
CV ne Gjuhen Shqipe dhe Angleze
TjetërFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pershendetje , Ne qoftese keni nevoje per pergatitjen e aplikacioneve per ambasade Amerikane , per te...
Prerje Betonit
Prerje Betonit
$1Shërbime ProfesionaleFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mundsi te pa fund prerje dhe shpimi www.hidro-el.com
Nivelizim (IBERCUK),Izolime,Suvatim,Fasad,Nxemje Qendërore
Nivelizim (IBERCUK),Izolime,Suvatim,Fasad,Nxemje Qendërore
Shërbime ProfesionaleFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Të gjitha këto shërbime i bëjm me matrial tonin si dhe pa matrial me 24 vjet provoj pune, 12 vite në...