Shpalljet për Shes/Blej në Ferizaj
klysh sharri
klysh sharri
$55KafshëFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten klysh sharri meshkuj Klysht bahen shum te mir, kan fillu me u ba te shtir po lehin kapak kur spe...
Malinois belg
Malinois belg
$50KafshëFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet qeni i races belgian malinos gjinia Mashkull . Qeni asht tu ba i shtir edhe shum i ndegjueshem po...
zerim
zerim
Instrumente MuzikoreFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Studio & Riadi & D j Gazi Ofrojm Muzike me D J ne Dasma Fejesa Syneti Ditlindje Ahengje Familjare...
Mobileria Enesi
Mobileria Enesi
MobileriFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.* Ndërmarrja “Mobileria Enesi” ofron me porosi të gjitha llojët e mobijeve të prodhuara me...
Likuidim Malli
Likuidim Malli
$0000MobileriFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Butiku “Best Collection” per shkak te likuidimit te mallit, ben zbritje 50-70% te mallit me cilesi te...
Makin(PRES) per plastifikimin e MEDIAPANIT
Makin(PRES) per plastifikimin e MEDIAPANIT
$4500Industri & MakineriFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhojm makin(PRES) per plastifikimin e MEDIAPANIT. Keto makina jane shume te sukseshme per plastifikimin...
makineri tehnopak skopje
makineri tehnopak skopje
Industri & MakineriFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhim të: -maqinave automatike për paketim; -maqinave për dozimin e mjaltit, gjemit,...
Paisjet per prodhim te akullores
Paisjet per prodhim te akullores
$6000Industri & MakineriFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten komplet makinat me paisje dhe materjal per prodhimin e akulloreve CARPIGIANI, (dmth. Pasterilizatori...
Autoshkolla Jeta
$140TjetërFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Me rastin e festës së 7 dhe 8 Marsit, Autoshkolla Jeta ju ofron zbritje të qmimit. Tek ne ofrohet një...