Shpalljet për Industri & Makineri në Ferizaj
Makin(PRES) per plastifikimin e MEDIAPANIT
Makin(PRES) per plastifikimin e MEDIAPANIT
$4500Industri & MakineriFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhojm makin(PRES) per plastifikimin e MEDIAPANIT. Keto makina jane shume te sukseshme per plastifikimin...
makineri tehnopak skopje
makineri tehnopak skopje
Industri & MakineriFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhim të: -maqinave automatike për paketim; -maqinave për dozimin e mjaltit, gjemit,...
Paisjet per prodhim te akullores
Paisjet per prodhim te akullores
$6000Industri & MakineriFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten komplet makinat me paisje dhe materjal per prodhimin e akulloreve CARPIGIANI, (dmth. Pasterilizatori...