Shpalljet për Tjetër në Ferizaj
Autoshkolla Jeta
$140TjetërFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Me rastin e festës së 7 dhe 8 Marsit, Autoshkolla Jeta ju ofron zbritje të qmimit. Tek ne ofrohet një...