Shpalljet për Inxhinieri & Ndërtimtari në Ferizaj
MOLER GIPSER. VLLAZRIT ZENELI
MOLER GIPSER. VLLAZRIT ZENELI
$7Inxhinieri & NdërtimtariFerizaj
MOLER GIPSER. VLLEZRIT ZENELI Super oferta super qmime per gjith klientit Per vitin 2019 .marrim edhe kompenzime. BEJM SUVATIMIN : T,brenshme dhe t,jashtme 1 MALLTER 2 LEPAK , rrjet 3 Fasad, Gled 4...