Shpalljet për Marketing & Shitje në Ferizaj
agjent i shitjes
Marketing & ShitjeFerizaj
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. kerkojm agjent shitjes ne kompani Aura per ma shum lajm ne tel 045999044 dhe 044205879