Shpalljet për Celularë në Gjakovë
Apple iPhone XS Max, XS €530 EUR WhatsApp +447841621748 Samsung S10+ S10 dhe të tjerët
Apple iPhone XS Max, XS €530 EUR WhatsApp +447841621748 Samsung S10+ S10 dhe të tjerët
$530CelularëGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Apple iPhone XS Max, XS €530 EUR WhatsApp +447841621748 Samsung S10+ S10 dhe të tjerët Ne jemi shumicë...
shes samsung galaxy s4 ardh nga usa i bardh
$399CelularëGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ardh nga usa ram 1.77 i bardh