Shpalljet për Kompjuterë në Gjakovë
Printer All in one Brother MFC-J6920DW
Printer All in one Brother MFC-J6920DW
$420KompjuterëGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet Printer fotokopje All in one ( Print, Scan, Fotocopy, Fax, Color per Format A4 dhe A3 ) Brother...