Shpalljet për Tjetër në Gjakovë
Shes zerim profesional per DJ & Live
Shes zerim profesional per DJ & Live
$3500TjetërGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.2 Basbina 18″ 4 OHM JBL MPro Made in USA; 2 Satelita 15″ 8 OHM JBL MPro Made in USA; 2 Satelita...
SHES 2 Karrika Stomatologjike dhe 1 Rentgen Ortopam
TjetërGjakovë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 2 karrika stomatologjike dhe 1 rentgen ortopam te firmes siemens,te ardhur nga gjermania,vetem 1 muaj...